MESOPEEL GEZICHTSBEHANDELING

Chemische peelings kunnen voor verschillende huidproblemen worden ingezet. Voorbeelden zijn huidveroudering, acné, oppervlakkige littekens en pigment. Een chemische peeling kan bijdragen aan het verbeteren van de huidstructuur en het verminderen van huidoneffenheden. Bij Feminine werken we met diepe en oppervlakkige peelings van het merk Mesoestetic®.

Dit merk stelt een hoogontwikkeld gamma medische peelings (19 referenties) voor die dankzij een groep van hydrozuren een exfoliërende werking hebben op de huid o.a. door melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur, TCA en gecombineerde mesopeels.
Verschillende fases in ons leven kunnen de conditie van de huid verstoren of vertragen. Denk hierbij aan acne, glimmende huid, open poriën, huidveroudering, doffe huidskleur, donkere vlekken enz. Met de Mesopeel van Mesoestetic gaan we het natuurlijke proces helpen.

Mesoestetic® beschikt ook over de unieke MEDISCHE ISO-normen. Deze peeling wordt dus medisch geacht, wat haar onderscheidt van alle andere peelings. De Mesopeels gaan namelijk tot in de lederhuid waar andere peelings slechts de hoornlaag bereiken. De Mesopeels zijn gespecialiseerd in: anti-aging, pigmentatieproblemen, acné, couperose en rosacea, littekens… Tijdens de behandeling wordt advies uitgebracht en zal in overleg de juiste peeling voor uw huid worden gekozen.

INHOUD MESOPEEL PEELING BEHANDELING:
reiniging van de huid, eventueel epileren en onzuiverheden verwijderen.
voorbereiding op de peeling
aanbrengen peeling vloeistof
neutraliseren van de peeling
Crystal Fiber vliesmasker, Anti-stress mask of Hydra-vital mask
afsluitende verzorging

TARIEF
60 min. € 109,-
TCA peel € 149,-