Over Feminine Skin Treatment Store

Feminine Skin Treatment Store biedt een groot assortiment aan behandelingen aan. Van exclusieve gezichtsbehandelingen tot ontspannende lichaamsbehandelingen. Wij hebben voor iedereen een bijpassende behandeling. Kom daarom naar Feminine voor een uitgebreid behandelplan. Op het gebied van; huidverjonging en -versteviging, acné en littekentherapie, striae, pigmentatie, cellulitis, zuurstofbehandelingen en nog veel meer.

Bij Feminine werken wij dagelijks met innovatieve apparatuur en zorgvuldig geselecteerde producten met uiterst hoge concentratie van actieve ingrediënten. Deze combinatie zorgt voor ultieme resultaten op het gebied van natuurlijke huidverbetering.

We stellen ons graag aan u voor:

Over Mirjam Grimberg

Mirjam Grimberg is de eigenaresse van Feminine Skin Treatment Store waar zij al ruim 17 jaar als huidspecialiste werkt. Zo lang ze zich kan herinneren heeft ze ontzettend veel interesse in huidverjonging en alles wat daarbij komt kijken. Ze volgt jaarlijks vele cursussen en bezoekt internationale beurzen om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste innovaties op het gebied van huidverbetering. Feminine Skin Institute is daarom jouw persoonlijke partner op het gebied van huidverbetering met unieke, medisch bewezen behandelprotocollen.

Samen met Fenna werkt zij dagelijks met innovatieve apparatuur en zorgvuldig geselecteerde producten met een uiterst hoge concentratie van actieve ingrediënten. Deze combinatie zorgt voor ultieme resultaten op het gebied van natuurlijke huidverbetering.

Over Fenna Janssen

Vanaf 1 september 2022 staan Fenna Janssen en Mirjam Grimberg samen voor Feminine Skin Treatment store. Fenna heeft haar diploma voor Allround Schoonheidsspecialiste en heeft daarnaast exclusieve cursussen gevolgd. Ieder jaar volgt ze cursussen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. Hierbij lag de focus altijd op huidverjonging en huidverbetering.

Naast gezichtsbehandelingen worden er ook lichaamsbehandelingen aangeboden door Fenna binnen Feminine. Door haar ervaring kan ze klanten volledig laten ontspannen en verhelpt ze lichamelijke klachten.