Over Feminine Skin Treatment Store

Feminine Skin Treatment Store biedt een groot assortiment aan behandelingen aan. Van exclusieve gezichtsbehandelingen tot ontspannende lichaamsbehandelingen. Wij hebben voor iedereen een bijpassende behandeling. Kom daarom naar Feminine voor een uitgebreid behandelplan. Op het gebied van; huidverjonging en -versteviging, acné en littekentherapie, striae, pigmentatie, cellulitis, zuurstofbehandelingen en nog veel meer.

Bij Feminine werken wij dagelijks met innovatieve apparatuur en zorgvuldig geselecteerde producten met uiterst hoge concentratie van actieve ingrediënten. Deze combinatie zorgt voor ultieme resultaten op het gebied van natuurlijke huidverbetering.

Over Mirjam Grimberg

Mirjam Grimberg is de eigenaresse van Feminine Skin Treatment Store waar zij al ruim 17 jaar als huidspecialiste werkt. Zo lang ze zich kan herinneren heeft ze ontzettend veel interesse in huidverjonging en alles wat daarbij komt kijken. Ze volgt jaarlijks vele cursussen en bezoekt internationale beurzen om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste innovaties op het gebied van huidverbetering. Feminine Skin Institute is daarom jouw persoonlijke partner op het gebied van huidverbetering met unieke, medisch bewezen behandelprotocollen.