Bij Feminine kunt u terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen. We gebruiken daarbij veelal het merk Mesoestetic®. Dit is ontworpen voor dermatologen, huidtherapeuten, esthetisch artsen en ligt in de betere schoonheidssalons. Mesoestetic® stelt een hoogontwikkeld gamma medische peelings (19 referenties) voor die dankzij een groep van hydrozuren een exfoliërende werking hebben op de huid o.a. door melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur, TCA en gecombineerde mesopeels.
Verschillende fases in ons leven kunnen de conditie van de huid verstoren of vertragen. Denk hierbij aan acne, glimmende huid, open poriën, huidveroudering, doffe huidskleur, donkere vlekken enz. Met de Mesopeel van Mesoestetic gaan we het natuurlijke proces helpen.

Mesoestetic® beschikt ook over de unieke MEDISCHE ISO-normen. Deze peeling wordt dus medisch geacht, wat haar onderscheidt van alle andere peelings. De Mesopeels gaan namelijk tot in de lederhuid waar andere peelings slechts de hoornlaag bereiken. De Mesopeels zijn gespecialiseerd in: anti-aging, pigmentatieproblemen, acné, couperose en rosacea, littekens… Tijdens de behandeling wordt advies uitgebracht en zal in overleg de juiste peeling voor uw huid worden gekozen.