De Dermapen 4 is dé nieuwste techniek op het gebied van microneedling. De dermapen behandeling is daarnaast ook vele malen effectiever en veiliger dan bestaande microneedling therapie. De behandeling is zeer geschikt voor huidverbetering en verstrakking van de huid. De huid wordt vernieuwd zonder dat de bovenste huidlaag beschadigd wordt. Hierdoor kunnen er op een natuurlijke wijze veel huidverbeteringen bereikt worden.
Na verloop van tijd zult u merken dat de huid steviger en gladder wordt. Dit komt omdat de celdeling een boost krijgt. Rimpels en littekens zullen geleidelijk verminderen. Oude cellen verdwijnen waardoor de bovenste huidlaag weer zijn normale dikte terugkrijgt. U krijgt uw egale en stralende huid weer terug!

DE BEHANDELING
Wanneer we starten met de behandeling brengen we eerst een serum van hyaluronzuur aan op de huid. Dit zorgt ervoor dat we zachtjes over de huid kunnen glijden tijdens de behandeling. Daarnaast komt het serum op deze manier in de juiste huidlaag terecht door de kanaaltjes die we maken met de Dermapen.
Met roterende bewegingen gaan we over het behandelgebied heen. De behandeldiepte kan variëren. Dit is afgestemd op het te behandelen huidoppervlak en de situatie. Bent u benieuwd of dit de juiste behandeling is om uw huid nieuw leven in te blazen? Plan dan een vrijblijvend consult, zodat wij uw persoonlijke situatie kunnen beoordelen.

DE VOORDELEN
Naast het feit dat de behandeling zeer effectief is brengt het nog een aantal voordelen met zich mee:

Zeer korte hersteltijd
Hoger comfort dan vergelijkbare gezichtsbehandelingen
Zeer nauwkeurig en ook toepasbaar op moeilijke plekken zoals rondom de ogen en lippen.

TARIEVEN Dermapen 4 micro needling:

60 minuten – € 159 euro
60 minuten + peeling – € 194,00
75 minuten inclusief decolleté € 199,00
75 minuten inclusief hals, decolleté + peeling € 249,00

Geschikt voor verschillende soorten van huidproblematiek zoals, acne, pigmentatie problemen, anti aging, littekenweefsel of bv alopecia. Zeer intensive behandeling die tot diep in de huidlagen werkt om de huid te herstellen en stimuleren tot aanmaak van nieuw collageen. Incl reinigen, microneedling, vliesmasker en OXYjetBio2 lichttherapie.