PRX-T33 Skin booster

PRX-T33 is een skin boost zonder gebruik van naalden en het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar. De huid is gladder, voller en steviger, zonder de huid te beschadigen.
Het geheim ligt in een unieke samenstelling door TCA te combineren met H2O2 op een zeer nauwkeurig PH-niveau. TCA en H2O2 in PRX-T33 passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken verschillende diepten. DeTCA stimuleert de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen, terwijl H2O2 de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de celvernieuwing en aanmaak van nieuwe collageenvezels. Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en de vermindering van rimpels en huidplooien.

PRX-T33 is een unieke ‘NIEUWE’ en intensieve -no needle skinbooster-. Door een gepatenteerde formule met de combinatie TCA en waterstofperoxide krijgt de huid een directe intense boost van hydratatie. Deze behandeling revitaliseert de huid van binnenuit. Na 1 behandeling voelt de huid gladder, steviger en helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen. Voor een optimaal en langdurig effect adviseren wij deze behandeling in een kuurverband van gemiddeld 4 behandelingen. (bij boeken van een kuur van 4 behandelingen, krijgt u gratis producten mee voor thuis gebruik om de behandeling nog effectiever te maken).

TARIEVEN:
PRX-T33 skinbooster 30 min. € 99,-

PRX-T33 skinbooster + Dermapen 4 microneedling: 75 minuten — PRX-T33 Skinbooster gecombineerd met een intensieve Dermapen 4 mirconeedling. (Alleen geschikt voor de getrainde huid) € 199,00

PRX-T33 skinbooster incl decolleté 45 min. € 149,00

PRX-T33 skinbooster + Dermapen 4 microneedling incl hals & decolleté
90 minuten — PRX-T33 skinbooster gecombineerd met de Dermapen 4 microneedling. (Alleen geschikt voor de getrainde huid) € 289,00